kad memori penuh, dari memori hari raya 2012


Assalammualaikum. =)

Baru memformat semula telefon. Oh dear, dia sudah menerima terlalu banyak kasih sayang. 2012 belum sampai ke penghujungnya, tapi belum sempat share sebelum ini.

Candid Hari Raya 2012 - Amin (cousin), nenek (ibu abah) dan adik, Ella =)
Masa ni yang pasti memang petang, sebelum Maghrib mungkin sedang makan bihun sup untuk kali yang keberapa entah. Tiba-tiba nampak budak kecil darjah empat tu bawa nenek tangkap gambar guna handphone orang yang pakai baju kurung warna purple. Lepas tu, nampak scene ni. Rasanya gambar nenek ada tempat dia satu orang ja. Gambar nombor 1 paling banyak hidden feeling! 

Adik saya - Azam dan Azmi... Hari Raya 2012
Patutnya tiga orang, yang adik lelaki satu lagi keluar dengan kawan. Padahal akan datang rumah ni juga, rumah Tan Sri Kasitah Gaddam di Tagudon Baru, Ranau, sebelah kedai Sabindo. Yang perempuan ada juga ambil gambar, tapi.... tapi... terlampau comel untuk show off. Hahaha... Sabar sajalah... Sila ambil perhatian, diorang bukan kembar. Satu form 3 dan satu lagi form 1.

dalam perjalanan ke T2, KKIA dari Ranau, jam 5ptg

Ah! Masa untuk kembali semula ke Kuala Lumpur. Masa cuti raya sudah habis. Hahaha... Cerita basi, tapi mahu share gambar yang baru jumpa dari dalam folder DCIM yang memenuhkan memori sehingga 5GB. 

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...